Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Telefon : 0 364 511 63 08 (Resepsiyon) 511 84 60 (Müdür Yardımcısı)
Belgegeçer : 0 364 511 85 76
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://iskilipogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Meydan Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No12 İskilip/ÇORUM
VİZYON : Düşünen, düşündüklerini uygulayabilen, pratiğe çevirme başarısı yüksek olan bireyler yetiştirme gayreti içinde olan eğitimcilerin bir araya geldiği fikirlerini tartıştığı ve bilgilerini paylaştığı ve evi gibi rahat edebileceği bir ortam meydana getirmek. Bütün paydaşlarımızın bugün ve gelecekteki beklentilere cevap vererek müşteri memnuniyetini arttırmayı, eğitimli ve uzman personeli ile en iyi şekilde hizmet sunmayı, hedeflerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmeyi, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için hizmet ve kaliteyi sürekli iyileştirerek benzer kurumlar arasında her zaman bir adım önde olabilmek.
MİSYON : Alanında tecrübeli yöneticilerimiz, misafirperver ve güler yüzlü personelimiz, güven ve dürüstlüğü ilke edinerek, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli hizmet sunmak. Öğretmen evimizin imkânlarını, müze kent İskilip’in tarihi ve doğal güzellikleri ile birleştirerek tüm paydaşlarımız için Öğretmenevimizi bir buluşma noktası haline getirmek. Öğretmenlerimizin ve halkımızın her türlü ihtiyacını imkanlarımızın ötesinde bir çalışmayla karşılayabilmektir.
BAŞARILAR :

Konferans Salonu :1
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
Otel Odası :30
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : İskilip´ten Çorum´a ve Ankara´ya doğrudan otobüs ve minibüs seferleri vardır. öğretmenevimiz ilçe otogarına 10-15 dk yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : İskilip... Müze kent... Tarihi ve doğayı aynı anda bulabileceğiniz, yaylaları, dağları,kalesi ve daha bir sürü güzelliğiyle sizi cezbedecektir. İskilip´i keşfederken sizi Öğretmenevimizde ağırlamaktan zevk duyarız.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Öğretmenevimiz İskilip şehir merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :